Tax structure in India - funny but true


Tax structure in India - funny but true !!! 


1) Qus. : What are you doing? 
Ans.. : Business. 
Tax : PAY PROFESSIONAL TAX! 

2) Qus.. : What are you doing in Business? 
Ans. : Selling the Goods. 
Tax : PAY SALES TAX!! 

3) Qus. : >From where are you getting Goods? 
Ans. : >From other State/Abroad 
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI! 

4) Qus. : What are you getting in Selling Goods? 
Ans. : Profit.. 
Tax : PAY INCOME TAX! 

5) Qus. : How do you distribute profit? 
Ans : By way of dividend 
Tax : Pay dividend distribution Tax 

6) Qus. : Where you Manufacturing the Goods? 
Ans. : Factory. 
Tax : PAY EXCISE DUTY! 

7) Qus. : Do you have Office / Warehouse/ Factory? 
Ans. : Yes 
Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX! 

8)Qus. : Do you have Staff? 
Ans. : Yes 
Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX! 

9) Qus. : Doing business in Millions? 
Ans. : Yes 
Tax : PAY TURNOVER TAX! 
Ans : No 
Tax : Then pay Minimum Alternate Tax 

10) Qus. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank? 
Ans. : Yes, for Salary. 
Tax : PAY CASH HANDLING TAX! 

11) Qus.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner? 
Ans. : Hotel 
Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX! 

12) Qus.: Are you going Out of Station for Business? 
Ans. : Yes 
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX! 

13) Qus.: Have you taken or given any Service/s? 
Ans. : Yes 
Tax : PAY SERVICE TAX! 

14) Qus.: How come you got such a Big Amount? 
Ans.. : Gift on birthday. 
Tax : PAY GIFT TAX! 

15) Qus.: Do you have any Wealth? 
Ans. : Yes 
Tax : PAY WEALTH TAX! 

16) Qus.: To reduce Tension, for entertainment, where are you going? 
Ans. : Cinema or Resort. 
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX! 

17) Qus.: Have you purchased House? 
Ans. : Yes 
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE ! 

1Qus.: How you Travel? 
Ans. : Bus 
Tax : PAY SURCHARGE! 

19) Qus.: Any Additional Tax? 
Ans. : Yes 
Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX !!! 

20) Qus.: Delayed any time Paying Any Tax? 
Ans. : Yes 
Tax : PAY INTEREST & PENALTY! 

21) INDIAN :: can i die now?? 
Ans :: Wait we are about to launch the Funeral tax!!!
Anyways no tax for taxing yourself to know about taxes
Enhanced by Zemanta

If you liked this, please do share it with your friends!

Get 'The Fun Learning' updates via email...

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis Smart Layers